allround bouwspecialist

Bedrijfsinfo

Sinds 1982 ben ik werkzaam in de bouw.

Allround zijn in de bouwwereld wil zeggen, dat alle onderdelen wat er gemaakt moet worden ik zelf kan uitvoeren, stagnatie zal bij mij ook niet snel voorkomen.

Klanten kunnen bij mij zelf meewerken, om kosten te besparen, hierin wordt je in begeleid, om samen alles tot een goed eind te laten verlopen.

Het kan voorkomen dat ik hulp inroep van onderaannemers, deze worden door mij zelf gecontroleerd zodat kwaliteit ten alle tijden gewaarborgd blijft.

Ik sta achter mijn product die ik u lever, bij mij heeft u garantie. Mijn garantie loopt een half jaar door.

Tijdens het bouwen loopt u geen risico i.v.m een goede bedrijfs / car verzekering.

Ook kunt u mij inhuren als toezichthouder wanneer u met een andere ondernemer in zee bent gegaan, hierbij word gelet op het nakomen van het bestek en uiteraard tijdens de uitvoering op kwaliteit, hoe vroeger u mij hierin betrekt hoe beter ik u van dienst kan zijn i.v.m. het voorkomen van extra meerwerk kosten, dit zal echter niet altijd te vermijden zijn.
De ondernemer waar u mee in zee bent gegaan blijft ten alle tijden verantwoordelijk.

Kent u de serie "Help mijn man is klusser"ook bij deze situatie kan ik u van dienst zijn, om over uw schouder mee te kijken en uitleg te geven waar je op moet letten en hoe je de materialen moet verwerken. Dit kan ik u aanbieden tegen een vaste uurloon.

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op zodat ik bij u langs kan komen om de mogelijkheden te bespreken.